Hallo Aigle liefhebbers,

Nu ik dit verhaaltje schrijf ben ik net thuis gekomen van een bezoekje aan onze Aigle Princess. 26 februari was voor mij de dag aangebroken om voor het eerst een Femdom Sessie mee te mogen maken bij de Aigle Princess. Vol verwachting nam ik de trein naar Rotterdam. Daar in de middag aangekomen vond ik het steeds spannender worden, want ik zou na vele mailtjes met de Aigle Princess een Femdom Sessie ondergaan.
"Eindelijk, hier is het".
Zeer vriendelijk werd ik ontvangen door de Aigle Princess vergezeld door haar fotograaf. Ze droeg haar mooi rode Aigles icm zwarte kousen en een leren rokje. Ik voelde me gelijk daar op m,n gemak en na wat gepraat te hebben over onze passie en rijlaarzen en wat het allemaal met me deed, werd het tijd. Eerst ging ik me omkleden,ik had immers beloofd om mijn rijbroek en twee paar Aigles mee te nemen. Zittend op de bank met naast mij de Aigle Princess werden de eerste foto,s genomen onder het genot van een kop koffie en een sigaretje, twee paar Aigles naast elkaar geweldig vond ik dat.
Op naar de Femdom kamer, het is daar zeer mooi ingericht veel zweepjes, bitten, handboeien en anderen attributen. Haar Aigles moest ik zeer goed schoon maken want ik was immers haar Aigle slaafje. Na haar Aigles gekust en gelikt te hebben moest ik gaan poetsen van haar. De Aigles moesten glimmen als een zonnetje, geen plekje mocht ik overslaan anders werd ik gestraft. Maar eerst moesten haar rode Aigles uit ik was haar laarzen knecht. Met veel overgave heb ik haar rode Aigles uit getrokken van haar warme voetjes en warme kousen die ze immers al uren aan had, zittend op mijn knieen . Haar vieze zwarte Aigles moest ik gaan doen, die waren versleten zeg dacht ik nog. De hakken waren helemaal versleten van het vele dragen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het emmertje met daarin shampoo en water was al klaar gezet met wat poets doekjes. Nu was het mijn beurt: "poetsen slaafje" dacht ik bij mezelf. De Aigle Princess zat alles zeer streng te controleren want als een plekje niet goed was gepoetst of haar kous was een beetje nat, dan kreeg ik lekkere straf. Kussend en met water schoonmakend werden haar vieze Aigles langzamerhand weer glimmend schoon. Geen plekje werd over geslagen tot de zolen aan toe zelfs. Tijd om mijn tweede paar Aigles aan te doen, mijn voetjes waren lekker warm aan het worden in de rijkousen en Aigles, heerlijke geur is dat als je ze uit doet . Op naar het linker warme voetje. Deze Aigle heb ik ook glimmend gepoetst ik kreeg het er steeds warmer van, de fotograaf trouwens ook. Voelend aan haar kousen met m,n vinger merkte ik dat het daarin steeds warmer werd, in mijn Aigles trouwens ook dat is een lekker gevoel beste liefhebbers. Nu ze allebei schoon waren van top tot teen en in de naadjes, werd het tijd om ze mooi glimmend te maken, met een erotish vloeibaar middeltje, keuken papiertje erbij en inwrijven maar. Want glimmen, dat moesten ze van haar en van mijn natuurlijk. Het zweet liep van me'n voorhoofd af . Met een ander doekje gehoorzaamde ik de wensen van de Aigle Princess, de neuzen waren niet echt goed glimmend, poetsen zal ik totdat ze allebei glimmend te voorschijn kwamen. Eindelijk, ze waren super schoon gemaakt door haar slaafje en ze glimden als een zonnetje.
Ik had mijn straf nog te goed van haar, voorover geleund met mijn warme Aigles nog aan kreeg ik slaag met een lekker zweepje. Dat heb je als je niet onderdanig genoeg bent voor de Aigle Princess met haar warme glimmende Aigles aan. Dit was mijn geweldige ervaring, die middag samen met de Aigle Princess. Ik heb werkelijk genoten en zij trouwens ook, heerlijk die lekkere Aigles aan. Het geeft je een machtig gevoel dat lekkere strakke en warme rubber om je been. Dat waren mijn lekkere, geweldige ervaringen die middag samen met onze mooie Aigle Princess. Onderdanige groet van Toussaint.